Herbalife Nutrition producten hebben een 30 dagen geld-terug-garantie voor alle klanten (Preferred Costumers en kopende klanten), ook wel bekend als de Herbalife Nutrition Tevredenheidsgarantie. De periode van 30 dagen begint op de datum waarop de klant het product ontvangt. Wanneer een klant een Distributeur vraagt om de garantie na te komen, moet de Distributeur snel en hoffelijk reageren. De Distributeur moet de klant de keuze bieden tussen een volledige terugbetaling van de aankoopprijs van het product, inclusief belastingen en verzend- en administratiekosten, of een volledig tegoed voor het omruilen van andere Herbalife Nutrition[1]producten in overeenstemming met de retourprocedures. Distributeurs moeten de keuze van de klant respecteren en mogen geen represailles nemen tegen of een klant ontmoedigen om een terugbetaling aan te vragen Klanten kunnen ook contact opnemen met Herbalife Nutrition voor een terugbetaling door te bellen naar 0800 30382 of door de instructies te volgen die beschikbaar zijn op www.myherbalife.com/nl-BE. Als een klant een terugbetaling rechtstreeks via een Distributeur aanvraagt, moet de Distributeur een Formulier voor Terugbetaling invullen, waarvan een kopie beschikbaar is op www.myherbalife.com/nl-BE. De Distributeur moet het bedrag van de terugbetaling of het tegoed van de klant berekenen, de klant het Terugbetalingsformulier laten ondertekenen en de terugbetaling onmiddellijk aan de klant betalen of een krediet toepassen op andere producten. De Distributeur dient dan het Formulier voor Terugbetalingsverzoek en een kopie van het originele Retail Bestelformulier van de klant, samen met de originele product labels of het ongebruikte deel van het product, of de lege productverpakkingen binnen 30 dagen na het doen van de terugbetaling bij Herbalife Nutrition in te dienen aan de klant. Herbalife Nutrition zal dan de geretourneerde producten omruilen voor het identieke vervangende product voor de Distributeur zodra alle vereiste documentatie is ontvangen.

Voor alle producten geldt onder bepaalde voorwaarden de 30 dagen niet goed geld terug garantie. 

Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken dient u binnen 30 dagen na factuurdatum dient uzelf de Herbalife producten* die u vergoed wilt zien voor eigen rekening te retourneren van de gekochte producten via Herbalwinkel

*Deze procedure is enkel geldig bij Herbalife producten die via herbalwinkel aangekocht zijn.

Na ontvangst van de producten zal de netto aankoopwaarde van de goedgekeurde artikelen excl.retourkosten overgemaakt worden naar de rekening waarmee u de betreffende bestelling betaalde.

1. Om uw aankoopbedrag terug te krijgen dient u een klanten tevredenheidsformulier in te formulier welke u kunt aanvragen door contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2. Verzend de producten samen met het klantentevenheidsformulier en je bestelbevestiging naar onderstaande adres :

Herbalwinkel-MM

Hageland 28

BE-2450 Meerhout

Real time web analytics, Heat map tracking
Laat mij je helpen je doelen te bereiken Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap. Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de bovenstaande gegevens