Indien de Herbalife producten van uw bestelling bij ons voorradig zijn, de betaling ontvangen is en de bezorgtermijn niet anders staat aangegeven doen wij ons uiterste best om uw bestelling binnen 24 uur (m.u.v. zon- en feestdagen) te verzenden. Uit ervaring weten wij dat de verzending één à twee werkdagen kan duren.
Mocht het zo zijn dat producten uit uw bestelling niet voorradig zijn, dan berichten wij u hierover per e-mail. Wij zullen er dan alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

levertermijnen

verzending bpost

Levering via Bpost (België) - Super goed nieuws voor alle Belgische klanten!!

Nu ook pakjes versturen op zaterdag met aankomst op maandag!

Herbalwinkel werkt met het meest flexibele bezorgsysteem voor uw bestelling dat er bestaat in België. Het is bovendien volledig 'gratis' voor alle bezorgingen in heel België vanaf €149

Bezorging kan op thuisadres of kantoor (werk)

bij afwezigheid kan u het pakket de dag daarna in uw postkantoor afhalen.

(Postkantoren zie: http://www.bpost.be/site/nl/ zoek-bpost-uw-buurt)

 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties neemt u dan alstublieft contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Real time web analytics, Heat map tracking
Laat mij je helpen je doelen te bereiken Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap. Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de bovenstaande gegevens