Herbalwinkel is een erkend Herbalife 1ste rang distributeur of groothandel die producten rechstreek van het Herbalife magazijn naar de klant verstuurd,. u ontvangt dus originele producten met een maximale kwaliteit en houdbaarheid. Bij ons Herbalife warehouse doen ze er steeds alles aan om de producten altijd dezelfde dag te verzenden indien u voor 11:00 uur besteld en betaald hebt (Let op: er is geen verzending  op weekend & feestdagen). Mochten de bestelde Herbalife producten niet voorradig zijn, dan wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.
De online betaalmogelijkheden gebeuren tevens in een beschermde web-omgeving.
Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, neem dan contact op. Dit kan via e-mail, of per post. Nadat u contact gezocht heeft zullen wij samen met u naar een oplossing zoeken. 
Herbalwinkel Marlies Mertens- Hageland 28 - 2450 Meerhout 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Real time web analytics, Heat map tracking
Laat mij je helpen je doelen te bereiken Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap. Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de bovenstaande gegevens